Down to the woods

Het achtste deel in de serie van Helen Grace, geschreven door M.J. Arlidge, begint goed met een verdwijning in het bos. Deze blijkt later een moord geworden te zijn. 
Helen en haar team moeten alles op alles zetten om de moorden op te lossen die in de bossen rondom Southampton plaatsvinden. Naast het oplossen van deze moorden is Helen ook bezig om haar schuldgevoel rondom de dood van haar collega Mark een plek te geven en haar eigen leven op de rit te krijgen. 

Ik heb het boek in één ruk uitgelezen en heb geprobeerd elke vrije minuut die ik had te vullen met het lezen ervan. In bed, bij het avondeten, in een tussenuur op school, in de trein, bij de kapper…….. En toen het boek uit was, was ik eigenlijk teleurgesteld. Niet omdat het boek me teleurstelde, maar omdat ik nu weer moet wachten op het volgende deel in deze reeks.
M.J. Arlidge weet met zijn boeken en schrijfstijl me helemaal het boek in te trekken. En ondanks de duistere kanten van mensen, die in zijn boeken toch heel duidelijk naar voren komen, blijf ik geboeid door de verhaallijnen. Misschien is het zelfs wel dankzij die duistere kanten van mensen. 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *